Wij van Zomaar Leuk vinden het vanzelfsprekend leuk dat u onze webshop bezoekt.

We hopen dat u een keuze kunt maken uit ons aanbod. Mocht u op zoek zijn naar iets speciaals maar u kunt het niet vinden. Geen probleem, stuur ons een berichtje via ons contactformulier of een e-mail. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon even bellen op 0113-563334.

Wij besteden veel zorg aan de verzending van onze artikelen. Om er voor te zorgen dat uw bestelling snel en accuraat wordt geleverd werken wij samen met de logistiek experts van PostNL. Bestellingen boven € 50,- binnen Nederland worden zonder verzendkosten verstuurd, daaronder geldt het standaardtarief van € 6,95 per zending.

Onlangs toegevoegd in onze webshop

Wij vullen ons assortiment steeds aan dus hou deze sectie in de gaten. Natuurlijk heeft Zomaar Leuk ook een Facebook pagina en als u actief op de hoogte wilt blijven van ons nieuwe aanbod, ga naar onze Facebook pagina en klik op, Vind ik Leuk!

Producten “In the spotlight”

Zo nu en dan vinden wij dat een product wel wat extra aandacht kan gebruiken. Dat kan een nieuw binnengekomen artikel zijn, een aanbieding of gewoon iets wat wij van Zomaar Leuk zomaar leuk vinden…